G-ZH3C8VHV1F
Güncel

Tuzla’da Riskli Üstgeçit

Tuzla’da Riskli Üstgeçit

İBB, Tuzla D100 güzergahında teknik ömrünü tamamlayan ve yeterli şerit sayısına sahip olmayan İçmeler Araç Üstgeçit Köprüsünü yeniliyor. 20 Kasım Pazartesi günü başlayacak alışma kapsamında trafik akışı da değişiyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, Tuzla’da D-100 (E-5) Karayolu ve yan yol çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, en önemli projelerden biri olan Tuzla İçmeler Araç Üstgeçit Köprüsünü yenileme çalışmalarına başlanıyor.

Teknik ömrü tamamlanmış olan mevcut Tuzla İçmeler Araç Üstgeçit Köprüsü; D-100 Karayolunun tek yönde 3 şerit anayol, 2 şerit yan yol olmak üzere 5 şerit olarak işlemesini sağlayacak yeterli açıklığa da sahip değil.

Yapılacak olan çalışmalar ile hem D-100 Karayolu tek yönde toplam da 5 şerit olarak düzenlenecek hem de teknik ömrünü tamamlanmış olan Tuzla İçmeler Araç Köprüsü yıkılarak depreme dayanıklı bir şekilde yeniden inşa edilecek..

20 Kasım 2023 Pazartesi günü başlayacak çalışma sırasında, 4 ay boyunca İçmeler Araç Köprüsü araç ve yaya trafiğine kapatılacak İçmeler Mahallesinden Tuzla Devlet Hastanesine ve D-100 Ankara istikametlerine gitmek isteyen araçlar, İncesu Sokak üzerinden Yılmazlar Sokak güzergâhını takıp edecek.

Evliya Çelebi Mahallesinden D-100 Edirne ve İçmeler Mahallesi istikametlerine gitmek isteyen araçlar ise Piri Reis Caddesi, Hatboyu Caddesi, Genç Osman Caddesi, Mustafa Kemal Caddesi ve Rauf Orbay Caddesi üzerinden istikametlerine gidebilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL