G-ZH3C8VHV1F
Spor Video Galeri

Plaj Şenlikleri Kocaeli’ne renk kattı

Plaj Şenlikleri Kocaeli’ne renk kattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, “Sporun Başkenti Kocaeli” vizyonu doğrultusunda birbirinden farklı gençlik ve spor organizasyonları düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda organize edilen Kocaeli Plaj Şenlikleri kente renk ve heyecan kattı. Sekapark Uçurtma Tepesi Sahili’nde düzenlenen spor etkinlikleri çekişmeli ve bir o kadar da heyecanlı maçlara sahne oldu. 7 gün boyunca futbol ve voleybol branşlarındaki yeteneklerini sergileyen gençler unutamayacakları anlar yaşadı.

Kocaeli Gençliği Bu Şenlikte Buluştu

Kocaeli Plaj Şenliklerine gençler büyük ilgi gösterdi. Buna göre voleybol branşında erkeklerde 46 takım 92 sporcu, kadınlarda ise 36 takım 72 sporcu organizasyona katılım sağladı. Futbolda ise 96 sporcudan oluşan 12 takım kıyasıya bir mücadeleye tutuştu. Oyuncular gerek müthiş smaçları gerekse attıkları şık gollerle izleyenleri adeta büyüledi.

Gençlerden Büyükakın’a Teşekkür

Kocaeli Plaj Şenlikleri ilk günden son güne kadar heyecanlı anlarıyla yaza damga vurdu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da müsabakalarda sporcuları yalnız bırakmadı. Final organizasyonunda gösteri maçına çıkan Başkan Büyükakın, voleybol ve futboldaki yeteneğiyle izleyenlerden büyük alkış aldı. Sporcular, kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Büyükakın’a teşekkür etti.

Ödüller Sahiplerini Buldu

Dolu dolu geçen organizasyonda başarılı olan sporcuların madalyaları ve kupaları takdim edildi. Büyük sevinç yaşayan gençler ödülleriyle bol bol fotoğraf çektirirken aileler de çocuklarının başarısına ortak oldu. Plaj Voleybolu Şampiyonası’nda Kadınlar ve Erkekler kategorilerinde dereceye giren takımlardan birinciye 15 bin TL, ikinciye 12 bin TL, üçüncüye 10 bin TL, Plaj Futbolu Şampiyonası’nda ise erkekler kategorisinde dereceye giren takımlardan birinciye 40 bin TL, ikinciye 30 bin TL, üçüncüye ise 25 bin TL olmak üzere toplam 169 bin TL’lik spor hediye çeki verildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL