G-ZH3C8VHV1F
Kültür-Sanat

Malezyalı Heyet İstanbul Bağcılar’da

Malezyalı Heyet İstanbul Bağcılar’da

Malezya’nın başkenti Putrajaya’dan gelen ve aralarında Belediye Başkan yardımcısı ile Meclis üyesinin bulunduğu 5 kişilik heyet Bağcılar Belediyesi’ni ziyaret etti. Misafirler, Türkiye’deki Belediyecilik sistemini yerinde incelemek, yerel yönetim faaliyetlerini yakından gözlemlemek ve tecrübelerinden istifade etmek için belediye binasında çeşitli incelemelerde bulundu.

Belediyecilik alanında yaptığı çalışmalarla takdir toplayan Bağcılar Belediyesi, Putrajaya İdari Başkenti Meclis Üyesi Dato’ Setia Khusrin Bin Munawi ve eşi, Putrajaya İdari Başkenti Belediye Başkan Yardımcısı Haji Nik Shukri Bin Nik Soh ile Putrajaya İdari Başkenti Uygulama Bölümü Yöneticisi Haji Fauzi Bin Haji Ismail’i ağırladı. Belediyeye gelen heyeti birim müdürleri ve yetkililer karşıladı. Türkiye ve Malezya arasındaki ilişkileri güçlendirmek amacıyla bir araya yetkililer, müdürlükler bünyesinde gerçekleştirilen çalışmalar ve yatırımlar konusunda fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra misafirler, belediyenin çalışmalarını yerinde görmek ve tecrübelerinden faydalanmak amacıyla tesisleri gezdi.

Vefahane Yaşam Merkezi’ne hayran kaldılar

Malezyalı misafirlerin belediye binasından sonraki durakları ise tesisler oldu. Türkiye’de bir ilk olma özelliği gösteren Vefahane Yaşlı Yaşam Merkezi’ni gezen heyettekiler merkeze hayran kaldı. Atölyeleri gezen misafirler ayrıca merkezde yapılan çalışmalar ve etkinlikler hakkında da yetkililerden bilgi aldılar. Engelsiz yaşam anlayışıyla uzun süredir hizmet veren Engelliler Sarayı ve yüksek teknolojik cihazlarla donatılan E-Spor Merkezi de misafirler tarafından beğenildi. Tesisleri son derece başarılı bulduklarını söyleyen heyet, kendilerini misafir eden Abdullah Özdemir’e de teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL