G-ZH3C8VHV1F
Kültür-Sanat

En fazla Çaba Sarf Eden Öğretmene Ödül

En fazla Çaba Sarf Eden Öğretmene Ödül

İstanbul Bakırköy İlçesi Kent Konseyi Geleneksel hale getirdiği “Öğretmenler günü” Onur Ödüllerinin 2.’incisi sahiplerini buldu.
Geleneksel olarak düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler onur ödülü 2020-2021 Eğitim döneminde Eba sistemi üzerinden Engelli bireylerin eğitiminden sorumlu devlet okullarında en fazla çabayı sarf eden öğretmenlere verildi.
İlçe kaymakamlık makamında düzenlenen törende Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü: Kent Konseylerinin sorunlarını bildiğini ve yasal oluşumun daha güçlü bir kanun metni ile sağlamlaştırılması gerektiğini konseyin çalışmalarını yakıdan takip ettiğini, yürütülen çalışmaların olumlu bulduğunu ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Çepni: Daha önce Kent Konseyi çalışmalarını bildiğini ve Bakırköy Kent Konseyi ile ortak projeler üretebileceklerini ifade etti.
Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen proje bu yıl Onur Ödülüne hak kazanan öğretmenler Yeşilköy Özel Eğitim iş Okulu III. Kademe ( Özlem Zorlu Okumuş) Nefus Nakipoğlu Özel Eğitim İş Okulu III. Kademe. ( İsmail Özdemir) Okul idaresi ve İlçe Milli Eğitim tarafından şartların sağladığını gerekli yazışma sonrası Kent Konseyine bildirildiği belirtildi.

Çalışmalar Daha Fazla Ortak Akılla Yürütülmelidir

Kent Konseyi töreninde söz alan Genel Sekreter Halim Kızılırmak: İlçe Milli Eğitim ile Eğitim konusunda daha fazla proje üretilmesi gerek. Kent Konseyi olarak hale hazırda elimizde birçok proje var. Bu projelerimizi milli eğitim müdürlüğümüzle paylaşmaya hazırız. Her konuda ortak aklın kullanılması ile çalışmalar yürütmeliyiz.

Mikrofonlu Öğretmenler, Yetenekli Öğrencilerin Sayısını Artıracaktır
İED Başkanı Pelin Atik: İşitme engelli çocukların karma sınıflarda özellikle kökler inplantlı öğrencilerin sınıflarda sorun yaşamaktadır. Öğrencileri öğretmenlerini duymadığından özel yetenekli çocukların geri kalmaktadır. Sorunu ortadan kaldırmak için yaka mikrofonu ile öğretmen öğrenci arasında bir iletişim ağı kurulması gerekmektedir. Bu sayede inanıyorum ki daha fazla yetenekleri öğrencilerimizin sayısı artacaktır.

Habercek

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL