G-ZH3C8VHV1F
Güncel

Başkan Özdemir “Kentsel Dönüşüm” alanında ödüle layık görüldü

Başkan Özdemir “Kentsel Dönüşüm” alanında ödüle layık görüldü

Bu yıl 12’ncisi düzenlenen Buhara Medya Ödülleri’nde Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, kentsel dönüşüm alanında yaptığı başarılı çalışmalarından ötürü “Yılın Kentsel Dönüşüm Projesi” ödülünü kazandı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Buhara Medya Ödülleri’nin 12’ncisi Ankara’da gerçekleştirildi. “Yeni Başarı Hikayelerı” ana temalı programa; siyaset, medya, spor, sanat ve iş dünyasından pek çok kişi katıldı. Farklı kategorilerde başarılı isimlerin ödüllendirildiği gecede “Yılın Kentsel Dönüşüm Projesi” kategorisindeki ödül Bağcılar Belediyesi’ne gitti.

Bağcılar Mutluluğa Dönüşüyor

Göreve geldiği ilk günden itibaren “Bağcılar Mutluluğa Dönüşüyor” mottosuyla kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve ilçe sakinlerinin takdirini toplayan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, ödülün sahibi oldu. Özdemir’i temsilen ödül törenine Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Emre Urlu katıldı. Konuşmasında ödülü Özdemir ve Bağcılar adına aldığını söyleyen Urlu, Buhara Medya ailesine ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL