G-ZH3C8VHV1F
Foto Galeri Güncel

Başkan Ayva Türkiye Yüzyılında Eğitim Önceliğimiz

Başkan Ayva Türkiye Yüzyılında Eğitim Önceliğimiz

Güçlü bir birliktelikle “Engelsiz Türkiye” hedefine adım adım ilerlendiğini, engelleri aşmak için beraber yan yana, gönül, gönüle mücadele ettiklerinden bahseden Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkan Lokman Ayva, “Destekleri ve misafirperverlikleri için AK Parti Edirne İl Başkanlığına ve yardımcılarına teşekkür ederiz. Engelleri aşmak için birlikte mücadele ediyoruz. Yan yanayız gönül gönüleyiz diyerek Türkiye Yüzyılında eğitim konusunu ele aldıklarını belirtti.”
Başkan Ayva “ Engellli öğrencilerin eğitimde tam katılımını sağlamak için iş birliği içinde çalışıyoruz. Türkiye genelindeki şubelerimizle var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Biz engelli bireylerin hayatlarını en iyi şekilde sürdürülebilir hale gelmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. Beyazay Derneği olarak güçlü bir birlik ve kararlılıkla vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Uzman kadrolarımızla, şube başkanlarımızla, gönüllü çalışma arkadaşlarımızla, devletimizin bize sağladığı imkanlarla görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz, yapmaya devam ediyoruz.”

Edirne BEYAZAY Derneği Başkanlığına Gözde Emel Baytar getirildi

Türkiye BEYAZAY Derneği Marmara bölgesi toplantısını Edirne’de gerçekleştiren yöntemi kurulu üyeleri Edirne şubesi başkanlığına seçilen Gözde Emel Baytar’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Başkanlık Rozetini Genel Başkan Yardımcısı Selda Selimoğlu tarafından alan Başkan Baytar, “beni bu görevi bana layık gören ve atayan başta Genel Başkanım Lokman Ayva’ya, yönetim kuruluna ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi.

BEYAZAY Yönetimi bir dizi ziyaretlerde bulundu

Daha sonra yönetim kadrosu Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık’ı ziyaret ederek, engelli bireylerin hakları ve ihtiyaçları konusunda fikir alış verişinde bulunuldu.

Öte yandan BEYAZAY yönetimi yeni seçilen Edirne Şube Başkan Gözde Emel Baytar ile birlikte, Edirne İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı’yı ve Edirne Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Serpil Erkenciler ve üyelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerine devam eden Genel Başkan Lokma Ayva, Genel Başkan yardımcısı Selda Selimoğlu, Bölge Başkanı Nedret Ersin, Zeytinburnu Şube Başkanı Ali Ekber Şenkal, Esenyurt Şube Başkanı Kemal Şeker, Başakşehir Şube Başkanı Gülnur Köker, Edirne Şube Başkanı Gözde Emel Baytar, yönetim kurulu üyeleri Ezgi Yetkiner,Açelya Sivrikaya Giray,Sibel Yıldırım,Aysun Sıragezen ve Melek Uzgör. Komisyon Başkanları Sevda Nur Kurban ve Ayhan Dinç, Edirne Vali Yardımcısı Zafer Karamehmetoğlu’nun koordinasyonunda ve Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva’nın öncülüğünde engelli vatandaşlara yönelik çalışmalar yürüten STK’lar ve ilgili kamu kurumu Müdürlerimizle bir araya geldi.


Özel Haber Haberçek

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL