G-ZH3C8VHV1F
Güncel Video Galeri

İstanbul Semalarında Elektrik Fırtınası

İstanbul Semalarında Elektrik Fırtınası

İBB AKOM verilerine göre İstanbul’da bugün ve yarın (2 Eylül Cumartesi günü) sağanak geçişleri bekleniyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üstünde seyretmeye devam edecek.

 İstanbul’da bugün güne 24°C civarında seyreden hava sıcaklığı ve parçalı bulutlu bir gökyüzü ile başlandı. Gece başlayan elektrik fırtınası  geceyi aydınlattı. Bu anı çekmek isteyenler telefonlarına sarıldı. Yağmur beklentisi olanlar büyük hayal kırıklığı yaşadı. Elektrik fırtınası sabah saatlerinde yerini  parçalı bulutlu güneşli bir  havaya bıraktı. Bunaltıcı ve nemli hava sıcaklıkların 29°C’ler civarında seyredeceği tahmin ediliyor. İstanbul’da hafta sonu özellikle sabah saatlerinde kısa süreli, yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur geçişlerinin yaşanabileceği öngörülüyor.

Ayrıca AKOM’ göre , “Kuvvetli (20-50 km/s) kuzeyli rüzgârlar serinlik verse de sıcaklıkların önümüzdeki hafta 28-30°C aralığında mevsim normalleri üzerinde seyretmesi, 15 Eylül’e kadar ise mevsim normalleri civarında veya 2 ila 4°C üzerinde olması bekleniyor” açıklaması yapıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL