G-ZH3C8VHV1F
Kuaför Haber

15 Yıl Sonra Oğlunu Sevmek İstedi, Dünyası Başına Yıkıldı

15 Yıl Sonra Oğlunu Sevmek İstedi, Dünyası Başına Yıkıldı

Kuaför Haber Gazetesinin haberine göre, İstanbul Sultangazi ilçesi Habibler mahallesinde erkek berberliği yapan İrfan Okçu, “15 Yıl sonra oğlumu sevmek istedim, oğlum bana, baba sen ne yapıyorsun, deyince dünyam başıma yıkıldı” dedi.
Berber Okçu yaptığı açıklamasında: Yedi yirmi dört esası ile 365 gün çalışıyorduk. Tatil nedir bilmiyorduk. Psikolojik olarak tatile ihtiyacımız vardı. Fakat daha fazla çalışma azmi ile kendimi işime kaptırmıştım. Daha fazla kazanma hırsı ile ekmeğime bakıyordum. Sabah evden erken çıkıyor akşam geç vakitte eve geliyordum. Hali ile çocuklarımı bu iş temposu yüzündün görme fırsatı bulamıyordum. Oğlum bir gün dükkana geldi. O zamanlar on beş yaşında falan. Salonumdaki son müşteriyi gönderince oğlumun yanına oturdum.
Kendime doğru belinden sarılarak çekmeye çalıştım. Oğlum Cengiz, baba ne yapıyorsun! Bende oğluma, “seni bir seveyim öpeyim” dedim. Baba,” ben 15 yaşındayım, bu zamana kadar niye beni sevmedin?” deyince beynimden vurulmuşa döndüm. Beynimden aşağıya sanki kaynar su döküldü. Ne diyeceğimi şaşırdım. Aslında Oğlum Cengiz haklıydı. Çünkü bayram, seyran, pazar demeden, tatil nedir bilmeden çalışıyordum. Sabahleyin erken kalkıyor, akşamları dükkanımı geç kapattığımdan çocuğumu görme şansım olmuyordu.
Oda Başkanımız Şükrü Akyüz’ün çabaları ve sayesinde pazar günleri tatil ilan edilmesiyle bizleri ailelerimize, çocuklarımıza ve sevdiklerimize kavuşturdu. Psikolojik olarak pazar günlerinin kapatılması bizleri bir tedavi sürecinden geçirdi diyebilirim. Biz berberler olarak daha sosyal bir hayat akışı içerisinde kendimize yer edinir olduk. İyi ki pazar günleri dükkanlarımızı kapatma kararı aldık. Bu sayede iyi bir esnaf olmanın yanında iyi de bir baba olduk diyebilirim.”
Özel Haber

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL