G-ZH3C8VHV1F
Güncel Video Galeri

Yeşim Salkım’ın kaybetme hazımsızlığı

Yeşim Salkım’ın kaybetme hazımsızlığı

Sosyal medya üzerinden araç içerisinde seçmenlere verdi veriştirdi. “sana söz bahar gelecek” şarkısını mırıldanarak tweet’ter üzerinden hakaret dolu sözler sarf etti.
Başörtülü kadınlara ve AK Parti seçmenine mesnetsizce kelimeler söylemesi büyük tepkiye neden oldu. Yeşim Salkım’ın twetter da yaptığı açıklamasında:
“Sana söz yine baharlar gelecek. Hadi oradan be. Hadi oradan be. Tabi çünkü siz hırsız olduğunuz için, geri zekalılar. Bu kadar geri zekalısınız siz. Allah’a şirk koşuyorsunuz siz. Doldurdunuz da doldurdunuz. Afganistanlısını, Suriyelisini, osunu busunu. Çok güzel biliyoruz biz Allah’ı sen merak etme o kafayı örterek olmuyor Allah. Edepsizler ordusu hadii. Kafayı belden aşağıyla bozdunuz. PKK imiş. Siz getirdiniz PKK’yı. Pennsylvania’ya gidenlerin haddi hesabı yok. Sanatçıların içerisinden buradan bir sayarım isimlerini var ya… Sizin cahil tayfanızı gördüğüm zaman artık bizim midemiz bulanıyor” dedi.

Yapılan yorumlarda bu kadar kaybetme hazımsızlığı yaşayan sanatçının içindeki gerçek ortaya çıktı. Farklı videolarda acaba kazara kazansalardı ülke ne hale gelirdi Allah muhafaza gibi yorumlar yazıldı.
Diğer bir taraftan sosyal medya üzerinden, Türk halkının verdiği irade kararına saygı göstermeyenler, yaptığı en ufacık yardımı bile kendilerine oy vermediği için depremzedelere dolu dizgin hakaret ederek başlarına kalktılar. Depremzedeye yapılan hakaret dolu söylemler büyük tepkilere neden oldu.
Öte yandan @ebrucr2 adlı kullanıcı:

“3 gün öncesine kadar kendilerini sevgi pıtırcıkları olarak ilan edenler vardı.
Hani şu kalp işaretini yapıp gözlerinden kalp emojisi çıkaranlar felan. Ne oldu onlara?
3 günde çirkinliğin, ahlaksızlığın dibine vurdinuz!
Sizden olmayan,sizin gibi düşünmeyen herkese hakaretler, beddualar havada uçuşuyor.
Sizin ikiyüzlülüğünüz % 44 alana kadar…” diyerek yazılan ve çizilen video üzerinden hakaret yağdıran seçmenin verdiği karara saygı göstermeyenlere tepkisini ortaya koydu.

@sevdaturkusev “Erdoğan’ın 45 günde hastane inşa ettiği Hatay Defne’de: Kılıçdaroğlu’na %90,4, Erdoğan’a %8,4 oy çıktı. CHP % 50.5, Ak Parti %6 oy aldı. Sosyal Konut projelerine Hayır kampanyası yürütüp yüzlerce insanın ölümüne sebep olan TİP bile %28,2 aldı. Hiç kimsenin Defne halkına hakaret,küfür ettiğini, Bir kişinin olumsuz yorum yaptığını, Tek kişinin tehdit ettiğini görüp duydunuz mu? Duyamazsınız! Aramızdaki fark da tam olarak bu.”

@CekHaber #haberçek

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL