G-ZH3C8VHV1F
Spor

Samsunspor deprem bölgesine yardım tır’larını yolladı

Samsunspor deprem bölgesine yardım tır’larını yolladı

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve birçok ilimizde hissedilen depremlerden etkilenen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Samsunspor Kulübü Derneğimiz tarafından başlatılan Yardım Kampanyası kapsamında toplanan yaşam malzemelerini taşıyan TIR’lar yola çıktı.

Samsunspor Kulübü Derneği’mizin deprem felaketinin ardından başlattığı yardım kampanyasına futbolcular, teknik heyetimiz, taraftarlarımız ve vatandaşlarımız yoğun katılım gösterdi. Store 55’den kışlık malzemeler, futbolcularımız, teknik heyetimiz ve personellerimizin topladığı yastık ve yorgan ile taraftarlarımız ve vatandaşlarımızdan gelen yaşam malzemeleri de afet bölgelerine gönderilmek üzere Nuri Asan Tesisleri’nde TIR’lara yüklendi.

Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu da TIR yükleme alanına gelerek çalışmalara katıldı.
Konu hakkında açıklama yapan Samsunspor Kulübü Derneği Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu İlknur Damla Beytekin, yaklaşık 3 TIR’ın afet bölgelerine gönderileceğini belirtti.

Teknik Direktörümüz Hüseyin Eroğlu, “1971 doğumluyum. Yaklaşık 50 yılda ülkemizde yaşanan depremlerde sanırım 30 bine yakın vatandaşımızı kaybettik. Ancak korkarım ki yaşadığımız bu son deprem, en acı sonuçları getirecek. Gerek büyüklük, gerekse de alan bakımından kapsamı büyük. Kış şartları çok ağır. Allah orada olanlara ve yakınlarına sabır ve dayanma gücü versin. Böyle olaylarda aslında rakamlar durumu tam anlatmıyor. Ama 10 bin anne çocuğunu kaybetti, 10 bin çocuk anne babasını kaybetti gözüyle bakarsanız tablonun ne denli acı olduğunu görebilirsiniz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL