G-ZH3C8VHV1F
Kuaför Haber

Muhteşem Beşli İş Başında

Muhteşem Beşli İş Başında

İstanbul Kadın Kuaförleri Manikürcüleri Odası Başkan adayı Barış Özgen ekibi ile birlikte özel bir firmanın etkinliğine katıldı.Yapılan lansmanda kuaförlük hizmeti veren süper beşli ilk defa bir araya gelerek ekip çalışması yaptı.

“Neden Biz” ekibi, iyi uyum çalışmasının örneğini sergilediklerini,iyi bir çalışma örneği gösterdiklerini söyledi. Gazete Kuaför ve Habercek.com’a özel açıklamalarda bulunan süper beşli, yaptıkları çalışmanın birlik ve beraberliğin gövde gösterisi olduğunu iddia etti.

Gelin Beraber Biz Olalım

İstanbul Kadın Kuaförleri Manikürcüleri Odası Başkan Adayı Barış Özgen: Önümüzdeki yıl şubat ayında yapılması düşünülen Oda başkanlık seçim sürecinde, Neden biz eki olarak bizim için anlamlı küçük bir organizasyona katıldık. İlk defa bir araya geldik. Ortak bir çalışma yürüktük. Samimi ve keyifli bir çalışmanın örneği, bizim için takım olma yolunda attığımız koordinasyonlu çalışmamızın küçük bir örneği oldu. Birbirini anlayan bu ekip tecrübesi ile büyük işlerin altından kalkacağına inancım tam. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. Meslektaşlarımızla beraber,Her birimiz mesleğimizi hak ettiği yere çıkarmak için gece gündüz demeden çabalayacağız. Yapılacak ve kat edilecek oda adına çok işimiz var. Meslektaşlarımızdan Neden Biz ekibine katılmalarını bu birlikteliğimize güç vermelerini rica ediyorum. Gelin beraber biz olalım.

Odamız Adına Tarih Yazacağız

İstanbul Kadın Kuaförleri Eski Başkan Adayı Beyhan Çalışkan: İlk defa bir beşli grup aynı çatı altında tecrübesi ile güzel bir ekip çalışması yaptı. Yaptığımız bu çalışma bizim ne kadar uyum içinde olduğumuzu, ileriye dönük yapacağımız projelerde altından çok rahat bir şekilde kalkacağımızı, odamız adına tarih yazacağımızın bir habercisi şeklindeydi. Birlikte biz olmak keyifliydi.

Uyum İçinde Olmak Güzel

İstanbul Kadın Kuaförleri Manikürcüleri Odası Başkan Adayı Nurten Altın: Uzun zamandır bu kadar keyif aldığım bir organizasyon olmamıştı. Sanki bu ekip ile uzun zamandır beraber çalışıyormuşum gibi hissettim. Uyum içerisinde çalışmanın vermiş olduğu mutlu anlarımdan biriydi. İyi ki bu ekibin içerisine dahil olmuşum. Meslektaşlarıma seslenmek istiyorum. Çok geç olmadan ve çekimser kalmadan bizim bu birlikteliğimize güç katın. Bu ekip ve yönetim iyi işler yapacağına canı gönülden inanıyorum. Gelin biz olalım.


Bu Ekibe Herkesin Güvenmesi ve Destek Olması Lazım

Kuaför Şaziye Yükseközcan: Hanım bizim için keyifli ve güzel bir gün oldu. Bir amaca yönelikti. Hepimiz bir şeyler yaptık. Birbirine saygı duyan birbirine seven bir ekip olduk. Çalışırken mutlu olduk. Hepimiz zaman zaman farklı adayları destekledik. Hiçbir zaman birbirimize rencide edici sözler sarf etmedik. Ortak bir çalışma içerisinde beraber olmaya karar verdik. Bu tür çalışmalarımız ileriye dönük çalışmalarımız bir örneği oldu. Bu ekip pozitif bir enerji ile büyük işler başaracaktır. Meslektaşlarımızın ” Neden Biz” ekibi çatısı altında buluşarak destek olması gerek.


Bu kadar güzel insanların bir arada olması odamızı daha güzel yerlere taşımamızın habercisidir

Kuaför Serpil Geçkin: Değerli Başkanımız Barış Özgen’in öncülüğünde ekip olarak bir araya gelerek çalışma yürüttük. Bu çalışma birliğin ve beraberliğin güvenirliğin imzasıydı. Bu değerli ekip neler yapacağını daha nelere güzel imzaları atacağı bir arada çalışarak çok güzel şeyler yapacağını nişanesi olmuştur. Harika bir sinerji oluşturduğumuzu bir kez daha anlamış olduk. Böyle bir ekip gücü hep var olsun diyorum.

Özel Haber: Haberkuaför_Habercek.com

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL