G-ZH3C8VHV1F
Siyaset

Kocaeli’de coşkulu bayramlaşma

Kocaeli’de coşkulu bayramlaşma

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından bayramın birinci gününde düzenlenen bayramlaşma programında teşkilatlar bir araya geldi.
14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiren AK Parti, bayramlaşma programında bir araya geldi. Sabah saatlerinde ilçe teşkilatlarında düzenlenen bayramlaşma programının ardından AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde bir araya gelen teşkilatlar Antikkapı Restoran’da bayramlaştı. Bayramlaşma programına AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri ve 28. Dönem Milletvekili Adayları, İlçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Teşkilat Yöneticileri, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Konuşmasında AK Parti teşkilatlarının Ramazan Bayramını kutlayan Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Süreç hızlı ilerliyor. 14 adayımız var. 14 adayı konuşulan tek partiyiz. 14 adayımız da ayrı ayrı konuşuluyor. Seçilecek yerden 2 hanımefendi olan tek partiyiz. Diğer partilerde kadının adı yok. Bayramlaşmadaki bu tablo Kocaeli teşkilatının 14 Mayıs için ne yaptığını gösteriyor. Parti teşkilatında olan kardeşlerimizden Allah razı olsun. Kocaeli başarından başarıya koşacaktır. Kocaeli Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği verecektir. 3 günde 35 bin insan Kocaeli’de cumhurbaşkanımızı karşıladı. Kocaeli’de artı bir vekil daha alacağımıza inanıyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

KOCAELİ TEŞKİLATLARI BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR
İLK TURDA YÜZDE 54’Ü ALACAĞIZ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise, “Allah huzur içinde, barış içinde, kardeşlik içinde her birimize nice bayramlar göstersin. Bu bayram gibi 14 Mayıs’ta da bayram yapacağımızı teşkilattaki heyecandan görüyoruz. 14 Mayıs’ta çifte bayramı hep birlikte kutlayalım. Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği veren illerden biri Kocaeli oldu. Bundan önce İzmit teşkilatındaydım. Heyecan görülmeye değerdi. Başarının ayak seslerini hep birlikte burada görüyoruz. Buradaki kardeşlik havası inşallah 14 Mayıs akşamı sandıklardan çıkacak. Anketlerde inanılmaz hesaplar görüyoruz. O anketleri açıklayanlarına sesleniyorum. TOGG’una iddiaya girmeye hazırsanız, TOGG’una iddiaya girelim. Otomobil yapacağız dedik yapamazsınız dediler. Fabrika kurduk, öyle bir fabrika yok dediler. Sanayi Bakanımız ve il başkanımız birlikte fotoğraf verdi. Biz sadece seçim çalışması yapmayıp TOGG’u gezdirsek, Doğalgaz’ı göstersek maksat hâsıl olacak. Bunlar yalandan vaz geçecek mi? Asla vazgeçmeyecekler. Yalandan başka sermayeleri yok. Komşu ilin vekili var. Engin Özkoç. Doğalgaz yok diyordu. Hepiniz duydunuz. Şimdi ne diyecek merak ediyorum. Bunlar gerçekten şaka gibiler. Bu kadar şakacı nasıl bir araya gelmiş anlamış değilim. İnsan yalan söylerken utanır. İnsan doğalgaz yok nasıl der? Otomobil fabrikası yok nasıl der? Vatandaş sessiz sessiz sandığın karşılarına gelmesini bekliyor. Benim birinci turdaki seçim tahminim yüzde 54. Göreceksiniz ilk turda yüzde 54’ü alacağız. Kocaeli’den ise 8 milletvekili alacağımıza inanıyorum. İl Başkanımız 8’den gidecek. 9’dan da ilçe bakanımız gidecek.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL