G-ZH3C8VHV1F
Güncel

Kağıt Toplayıcıları Vali Yerlikaya’ya Seslendi

Kağıt Toplayıcıları Vali Yerlikaya’ya Seslendi

Kağıt toplayıcısı Enes Hancı,”Vatanın mülki amiri temsilcisi olan Sayın Valimize buradan sesleniyorum. Binlerce insan burada mağdur gecenin bir saatinde yapılan baskında, buradaki insanların ekmeğini aşını elinden alıp, yükleyip, hiçbir haber vermeden hiçbir tebliğ yapılmadan herhangi bir resmi gerekçe sunulmadan alınmasını ve bunu sizin duyduğunuzu bilemiyoruz sizin bu zulme sizin bu zalimliğe ortak olduğuna inanamıyoruz. Çünkü Sizler burada vatanın babam diye hitap ettiğimiz buradaki kardeşlerimizin buradaki yetim buradaki garip gurabanın hakkını gelip gecenin üçünde alacağınıza kesinlikle kalbi olarak inanmıyoruz.

“Sayın valim ve yetkililer değerli mülki amirler binlerce insan buradan ekmek yiyor. Bu binlerce insanın gelip valiliğin önünde sayın valim bize iş ver dediğinde bunların bu sıkıntısına bize aş ver dediğinde bunların bu sıkıntısına çözüm bulabilecek miyiz?

Sayın Valim Ali Yerlikaya,” Bir şekilde konuşularak  birşeylerin hasbihal edilerek konuşularak çözülecek şeylerin burada insanların mağdur edilmeden ekmeğinden olmadan korku içerisinde yaşamadan sizden konuşma, bu soruna bir çözüm, bu zulme sessiz kalmamanızı  istiyoruz. O gece yapılan baskında 50 küsür tane depoya baskın yapılmış hiçbir tane insanın saldırısına uğradığını Hayır. bu insanlar Vatanını milletini bayrağını seven insanlar bakın burada toplanmış hepimiz neyin derdindeyiz. Hepimizin derdi ortak gayemiz zulme uğrayan insanların zulmünden bir şekilde sizlerin gölgesi altında kol kanat gererek dur demenizi istiyoruz.

Çekçekçi Süleyman,” Günlük 50,60 Tle kazançla hayatımı sürdürmeye çalışıyorum. 15 yıldır bu işin içindeyiz. Bu işi de bize çok görüyorlar. Tamam bize iş versinler yaparız. Bu kadar gariban ekmeğinin peşindeler onuda ellerinden alıyorlar. Dört tane arabamı aldılar. Arabanın maliyeti 500 Türk Lirası (Beşyüz Lira) “

Habercek.com

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL