G-ZH3C8VHV1F
Siyaset

İbrahim Efe, Çiftçimiz en büyük desteği AK Parti döneminde aldı

İbrahim Efe, Çiftçimiz en büyük desteği AK Parti döneminde aldı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe, Kandıra’da vatandaşlarla buluştu, Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaret etti. Ziraat Odası’nı ziyaretinde de konuşan Efe, AK Parti hükümetinde çiftçilere 558,5 milyon TL’lik destek sağlandığını belirtti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı İbrahim Efe, Kandıra’da vatandaşlarla buluştu, Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaret etti. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ile birlikte sabah saatlerinden itibaren Kandıra’da bir dizi ziyaretlerde bulunan İbrahim Efe, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin’i de ziyaret etti. Efe, AK Parti döneminde çiftçiye önemli destekler sağlandığını belirtti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Efe, 20 yıllık AK Parti iktidarı döneminde çiftçiye 558,5 milyon TL’lik destek sağlandığını belirterek, “Kocaeli’ne ayrılan bu tarımsal destek, 2002’ye oranla 11 kat arttı. Bu ciddi bir rakam. Bu bakanlığımızın verdiği destekti. Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyelerimiz de gerek gübre, gerek tohum gerekse sera gibi bir çok destek sağlıyor.

ÇİFTÇİMİZ GERÇEĞİ BİLİYOR
Muhalefet ‘çiftçilik bitti’ şeklinde gerçeği yansıtmayan ifadeler ile mağdur edebiyatını oynamaya çalışıyor ama vatandaşımız da çiftçimiz de gerçeği biliyor. Tarım ve hayvancılığa en büyük destek AK Parti hükümeti döneminde verildi” ifadelerini kullandı. İbrahim Efe daha sonra iftar programına katıldı ve sahur vaktine kadar Kandıra’da ziyaretlerde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL