G-ZH3C8VHV1F
Siyaset

Ellibeş, meclis yolunda: “Milletimizle kol kolayız”

Ellibeş, meclis yolunda: “Milletimizle kol kolayız”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, 3 dönem belediye başkanlığı yaptığı Gölcük’te sevgi gösterisi ile karşılandı. Karamürsel’i de gezen Ellibeş, “Milletimizle daima kol kola olacağız” dedi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, Seçim Koordinasyon Merkezi çalışmaları kapsamında Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

KARAMÜRSEL’DE ESNAF ZİYARETİ
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti teşkilat yöneticileriyle birlikte Karamürsel’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş sıkmadık el bırakmadı. ‘Türkiye Yüzyılı’ için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek isteyen Ellibeş, “Bizim yerimiz, milletimizin yanıdır. Girdiğimiz her kapıda güler yüzle karşılanıyorsak, sebebi budur” dedi.

GÖLCÜK’TE ENGELLİLER VE AİLELERİYLE BULUŞTU
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Ellibeş Karamürsel programlarının ardından Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin konuğu olarak engelliler ve aileleriyle bir araya geldi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte engelliler ve aileleriyle iftar yapan Ellibeş, “AK Parti kadroları olarak ülkemize çok şeyler kazandırdık. Hayalleri gerçeğe dönüştürdük. Engelli kardeşlerimiz ve onların eli öpülesi ailelerinin hep yanında olduk. Şimdi daha fazlasını yapmak için Cumhurbaşkanımızın etrafında kenetlenerek, doğru adımlarla yola devam diyoruz. Bizleri sofralarına konuk eden Gölcük Engellilerle Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Bat’a, değerli kardeşlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL