G-ZH3C8VHV1F
Güncel

Bir türlü çözüm bulunamıyor, 5 dakikalık yol yarım saate çıkıyor

Bir türlü çözüm bulunamıyor, 5 dakikalık yol yarım saate çıkıyor

İstanbul’da trafik çilesi bitmek bilmiyor. Çalışanların toplu ulaşım araçları ile işi gidip gelmesi her geçen gün daha da çekilmez oluyor.
Fatih ilçesine bağlı Kemalpaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Taksim istikameti araçların düzensiz ve plansız bir şekilde park etmeleri trafiğe neden oluyor.
Sabah saatlerinde insanlar işlerine giderken ciddi trafik sorunu yaşarken, yetkililerin bu duruma önlem almamasına insanların tepkisine neden oluyor.

Aksaray Mahallesi ile Kemalpaşa Mahallesi’nin kesiştiği noktada bulunan Aksaray araç üst geçidi çıkışındaki araçların üç sıra halinde park etmeleri trafik akışını tek şeride düşürüyor. Vatan caddesi üzerinden gelen araçlar ile Millet caddesi üzerinden gelen trafik akışı, köprü çıkışında tek şeride düştüğünden metrelerce araç kuyruklarına sebebiyet veriyor. Toplu ulaşım aracı olan İETT’nin de duraklara girememesi yolu tamamen kapatmasına neden oluyor.
Özellikle sabah saatlerinde meydana gelen yoğun trafik akışı, işine giden insanları çileden çıkartıyor. Sadece yüz metrelik bir yerde iki şerit işlevsel hale getirildiği taktirde, bu büyük sorun, küçük bir önlem sayesinde 5 dakikada geçilen yol yarım saate çıkmamış olacaktır. Bu sayede insanlarda dakikalarca yollarda kalmayacaktır.

Özel Haber: Haberçek

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL