G-ZH3C8VHV1F
Siyaset

AK Gençler Kocaeli’yi gelin gibi süsledi

AK Gençler Kocaeli’yi gelin gibi süsledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın akşamüzeri saat 16:00’da Şehir Hastanesi’nde yapacağı toplu açılış töreni öncesi AK Gençler, şehrin her bir yanını adeta gelin gibi süsledi.
Geçtiğimiz günlerde hizmete başlayan ve vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği Kocaeli Şehir Hastanesi’nin resmi açılışı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile bugün gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelişi öncesi AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları şehrin her bir yanını bayraklarla donattı.
SABAH SAATLERİNE KADAR SÜSLEDİLER
Gecenin geç saatlerine kadar süren süslemeler, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Osman Ertuğrul YÖRÜK, Gençlik Kolları MKYK Üyeleri Tayfun ARŞINKOL ve Mehmet CERAN, Milletvekili Adayı Veysel TİPİOĞLU ve Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay ÇAĞLAYAN’ın koordinesinde gerçekleşti. Ardından Kocaeli Kongre Merkezi’nde sahur yapan AK Partililer, süslemelere sabah saatlerine kadar devam etti.

CUMHURBAŞKANI EVİNE GELİYOR
Sosyal medya hesabından süslemelere ilişkin fotoğraf paylaşan Gençlik Kolları İl Başkanı Çağlayan, “Nabzımız her zamanki gibi hızlı atıyor. Cumhurbaşkanımız şehrimize her geldiğinde, ilk defa buluşacakmışız gibi bir heyecanla, bayraklarımızı şehrimizin her noktasına asmakla uğraşıyoruz. Burada emek veren tüm genç kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabiri caiz ise Cumhurbaşkanımız evine geliyor. Kocaeli Cumhurbaşkanına hazır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL